Apa Nova: posibile acumulări de apă în principal în zonele depresionare ale Capitalei

Apa Nova, furnizorul de servicii de apă şi canalizare pentru Bucureşti, anunţă că, date fiind alertele meteo de ploi torenţionale estimate marţi în Bucureşti, sunt posibile acumulări de apă în principal în zonele depresionare ale Capitalei.

192 afișări
Imaginea articolului Apa Nova: posibile acumulări de apă în principal în zonele depresionare ale Capitalei

Apa Nova: posibile acumulări de apă în principal în zonele depresionare ale Capitalei

Având în vedere avertizările meteorologice emise de către Administraţia Naţională de Meteorologie, este posibil să se înregistreze acumulări de apă în principal în zonele depresionare ale oraşului.

„Compania Apa Nova, furnizorul de servicii de apă şi canalizare pentru Municipiul Bucureşti, este pregătită să intervină cu 13 hidrocurăţitoare, 27 autoutilitare, 21 echipamente de pompare şi un personal format din 120 specialişti. Echipele sunt amplasate preventiv în teren în zonele cu potenţial risc de acumulare. De asemenea, Apa Nova colaborează în toată această perioadă cu Poliţia Rutieră, Administraţia Străzilor şi Societatea de Transport Bucureşti, în scopul minimizării impactului evenimentului pluviometric asupra locuitorilor Capitalei”, anunţă compania.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o atenţionare meteo Cod roşu de ploi torenţiale pentru Capitală, în vigoare până la 18.30. Bucureştenii au primit mesaje de „alertă extremă” din partea RO-ALERT.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici