Apelul lui Vlad Voiculescu: Perioada dintre Paştele Catolic şi cel Ortodox va fi „proba unei generaţii”

  • Vald Voiculescu a spus că România intră într-o perioadă dificilă în privinţa pandemiei de COVID-19.
  • Perioada dintre Paştele Catolic şi cel Ortodox va fi ”proba unei generaţii”.
1381 afișări
Imaginea articolului Apelul lui Vlad Voiculescu: Perioada dintre Paştele Catolic şi cel Ortodox va fi „proba unei generaţii”

Apelul lui Vlad Voiculescu: Perioada dintre Paştele Catolic şi cel Ortodox va fi „proba unei generaţii”

Vald Voiculescu a spus, într-o conferinţă de presă, duminică, că România intră într-o perioadă dificilă în privinţa pandemiei de COVID-19.. Perioada dintre Paştele Catolic şi cel Ortodox va fiproba unei generaţii”.

„Intrăm într-o perioadă - s-ar putea să vorbim chiar de perioada între Paştele Catolic şi Paştele Ortodox - o perioadă care, probabil că va fi proba unei generaţii, cum – dacă vreţi – bunicii noştri au fost şi au dat proba generaţiei lor în al Doilea Război Mondial, la fel cum o generaţie întreagă a fost impactată de ceea ce s-a întâmplat la Revoluţie”, a spus Voiculescu.

El spune că doar dacă sutnem solidari putem salva vieţi.

„În perioada următoare vom vedea cât de solidari, cât de responsabili putem să fim. Dacă ne uităm la cifre, cu un comportament responsabil putem salva în perioada următoare mai mulţi oameni decât au decedat la Revoluţie. Cu un comportament responsabil putem depăşi o pandemie care ne costă pe noi toţi, nu doar pe cei care se îmbolnăvesc, ci şi pe cei care trebuie să aştepte să primească tratamentul medical de care au nevoie şi pe cei care trebuie să respecte restricţii şi pe toată lumea sunt costuri semnificative. Avem şansa să trecem peste această pandemie dacă punem cu toţii umărul”, a mai spus Voiculescu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici