COMENTARIU Lelia Munteanu: Adevărat a înviat!

700 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Lelia Munteanu: Adevărat a înviat!

COMENTARIU Lelia Munteanu: Adevărat a înviat!

Unii îl căutăm pe Fiul lui Dumnezeu cu săpăliga de arheolog. Unii parcă l-am întrezări în sarcofagul minţii noastre, îmbălsămat pios, ferecat bine. Alţii credem că l-am dibuit în ceasloavele pe care - vorba unui călugăr din Sinai - le citim "până ni se împăienjenesc ochii, până ni se uluieşte mintea".

Săraci ca şoarecii de bibliotecă sau putred de bogaţi, suntem egali în faţa lui Dumnezeu. Jinduim, fără deosebire, după ceva ce nu poate fi dat de pomană, ceva ce nu poate fi cumpărat cu bani: iubirea.

Iisus Hristos ne-a dat o lecţie, pe care încă o mai silabisim: din dragoste pentru noi S-a făcut om şi a pătimit, şi a murit, şi a înviat a treia zi, după Scripturi. Iubirea e smerenie, e înţelegere, e iertare, e bucurie.

Pe coclaurii acestei lumi, iubirea e întocmai corabiei care se spune că a dus-o pe Maica Domnului la ţărmul Athosului - fără cârmă, condusă doar de Pronia cerească.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici