Aplicaţia YouthTB, disponibilă tuturor tipurilor de călători STB

Aplicaţia YouthTB, lansată în toamna anului trecut pentru elevi şi studenţi, beneficiari de gratuitate sau reducere, este acum disponibilă tuturor tipurilor de utilizatori ai transportului public, anunţă STB.

110 afișări
Imaginea articolului Aplicaţia YouthTB, disponibilă tuturor tipurilor de călători STB

Aplicaţia YouthTB, disponibilă tuturor tipurilor de călători STB

„Toţi călătorii îşi pot achiziţiona, prin aplicatia YouthTB, un titlu de călătorie valabil pe mijloacele de transport de suprafaţă din zona metropolitană Bucuresti Ilfov, inclusiv abonamente integrate cu operatorii feroviari de pe ruta Gara de Nord - Aeroport Henri Coandă. Aplicaţia YouthTB, lansată în toamna anului trecut pentru elevi şi studenţi, beneficiari de gratuitate sau reducere, este acum disponibilă tuturor tipurilor de utilizatori ai transportului public”, anunţă STB.

Potrivit sursei citate, pe lângă posibilitatea de modificare a perioadei de valabilitate a abonamentelor - doar dacă data de început a valabilităţii este în viitor, călătorii vor fi notificaţi în momentul în care vor să achiziţioneze un nou titlu de călătorie, dacă acesta se suprapune ca şi perioada cu altul activ în aplicaţie. De asemenea, este posibilă vizualizarea istoricului tranzacţiilor de achizitionare a titlurilor de călătorie şi a detaliilor cu privire la fiecare achiziţie.

„Facem încă un pas spre digitalizare şi venim în ajutorul utilizatorilor noştri prin updatarea aplicaţiei YouthTB, astfel încât aceasta să fie folosită de toţi utilizatorii mijloacelor de transport în comun care vor să îşi achiziţioneze simplu şi rapid, direct din aplicaţie, un titlu de călătorie. Lansată initial doar pentru elevi şi studenţi, aplicaţia s-a bucurat de un real succes, având deja peste 100.000 utilizatori activi, ceea ce ne-a determinat să extindem funcţionalitatea şi către celelalte tipuri de călătorii şi să diversificăm modalităţile de plată online. YouthTB va fi o aplicaţie independentă de 24Pay, dedicată în întregime serviciilor oferite de către Societatea de Transport Bucureşti STB SA, urmând ca pe viitor să integrăm, pe baza unor parteneriate, şi alte servicii ale municipalităţii”, a declarat Adrian Criţ, directorul general al STB SA.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
criţ,
youthtb,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici