Aproape jumătate din personalul Spitalului Judeţean Suceava mai este în activitate. Managerul dă asigurări că toţi pacienţii vor fi trataţi de medici

  • Aproape jumătate din personalul Spitalului Judeţean Suceava mai este în activitate
  • În acest context, cadrele medicale aflate în autoizolare ar putea reveni la serviciul înaintea expirării celor 14 zile
  • Managerul a dat asigurări că în toate secţiile pacienţii vor fi consultaţi şi trataţi de medici, iar acolo unde nu există niciun doctor vor veni colegi din secţii cu specializări apropiate
606 afișări
Imaginea articolului Aproape jumătate din personalul Spitalului Judeţean Suceava mai este în activitate. Managerul dă asigurări că toţi pacienţii vor fi trataţi de medici

Aproximativ 50 la sută din personalul Spitalului Judeţean Suceava este în activitate a transmis, duminică, managerul interimar al spitalului, Florin Filip.

„Cred că 50 la sută este o estimare optimistă. Din păcate, în fiecare zi vin rezultate şi aşteptăm rezultate care să ne confirme dacă nu cumva şi alţi colegi au fost infectaţi. În momentul de faţă, aproape de 50 la sută suntem în activitate”, a declarat Florin Filip, pentru MEDIAFAX.

Managerul a dat asigurări că în toate secţiile pacienţii vor fi consultaţi şi trataţi de medici, iar acolo unde nu există niciun doctor vor veni colegi din secţii cu specializări apropiate.

„Nu există nicio secţie în care să nu fie văzuţi pacienţii sau să nu se scrie medicaţia. Acolo unde au fost patru medici, acum mai este unul singur sau vine un coleg dintr-o altă secţie.” - a mai spus Filip.

În acest context, a fost emisă o dispoziţie prin care cadrele medicale care nu pun probleme în auto-izolare să revină la serviciu înaintea expirării celor 14 zile.

„A fost emisă o dispoziţie, în conformitate cu dispoziţiile legale în vigoare, cu ultimele recomandări, prin care atenţionăm colegii că în perioada imediat următoare, acea parte din personalul medical care nu mai pune probleme de izolare să fie chemată din nou la serviciu. Se va face o analiză punctuală pe fiecare caz şi împreună cu DSP Suceava şi DSP Iaşi, vom face acest lucru pentru că avem nevoie de personal medical care să îngrijească pacienţii”, a mai declarat managerul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici