Aproximativ 18.000 de palestinieni ucişi în atacurile israeliene din Gaza

Aproximativ 18.000 de palestinieni au fost ucişi şi 49.500 au fost răniţi în atacurile israeliene asupra Fâşiei Gaza începând cu 7 octombrie, a declarat duminică purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătăţii din Gaza, citat de Reuters.

130 afișări
Imaginea articolului Aproximativ 18.000 de palestinieni ucişi în atacurile israeliene din Gaza

Aproximativ 18.000 de palestinieni ucişi în atacurile israeliene din Gaza

Purtătorul de cuvânt, Ashraf Al-Qidra, a mai declarat pentru televiziunea Al Jazeera, într-un interviu telefonic, că circa 18.000 de palestinieni au fost ucişi în timpul atacurilor israeliene.

De asemenea, alţi 49.500 au fost răniţi.

Bilanţul include 297 de persoane ucise şi peste 550 de răniţi în ultimele 24 de ore.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ucis,
atac,
gaza

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici