Aproximativ 30.000 de elevi din Maramureş afectaţi de suspendarea cursurilor joi şi vineri

Mai multe şcoli din judeţul Maramureş vor avea cursurile suspendate, joi şi vineri, din cauza condiţiilor meteo, fiind afectaţi de această situaţie aproximativ 30.000 de elevi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

76 afișări
Imaginea articolului Aproximativ 30.000 de elevi din Maramureş afectaţi de suspendarea cursurilor joi şi vineri

Aproximativ 30.000 de elevi din Maramureş afectaţi de suspendarea cursurilor joi şi vineri

Potrivit unui comunicat al Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Maramureş, transmis, miercuri, orele vor fi recuperate prin decizii ale consiliilor de administraţie ale fiecărei unităţi de învăţământ.

Decizia suspendării cursurilor are la bază condiţiile meteo şi necesitatea unităţilor de învăţământ de a a deszăpezi incintele şi curţile pe care le administrează, să nu fie accidente în rândul elevilor.

„Sunt afectaţi de această situaţie aproximativ 30.000 de elevi. Orele vor fi recuperate prin stabilire de către consiliul de administraţie al fiecărei unităţi de învăţământ”, se arată în comunicatul citat.

Astfel, în perioada 17-18 ianuarie vor fi suspendate cursurile şcolare în grădiniţe, şcoli gimnaziale, licee, colegii din Baia Mare, dar şi în Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 2 Baia Sprie - Structura Grădiniţa cu Program normal nr. 4, în Liceul Tehnologic Grigore Moisil Târgu Lăpuş, în Şcoala Gimnazială Ardusat.

Cursuri suspendate vor fi la Şcoala Gimnazială Regina Elisabeta Băiuţ, Şcoala Gimnazială Băseşti, Şcoala Gimnazială Ion Popescu de Coaş din Coaş, Şcoala Gimnazială Petofi Sandor Coltău şi Şcoala Gimnazială Gheorghe Lupan Groşi. De asemenea, pentru aceeaşi perioadă sunt suspendate cursurile, în continuare, la Colegiul Economic Pintea Viteazul Cavnic şi Şcoala Gimnazială Vima Mică, structura Aspra.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici