Aproximativ 300 de blocuri din Sectorul 5, fără căldură şi apă caldă din cauza unei avarii

Aproximativ 300 de blocuri din zona Rahova, în Sectorul 5 al Capitalei, au rămas fără căldură şi fără apă caldă, din cauza unei avarii care a afectat imobilele alimentate cu energie termică din 15 puncte termice, informează, luni, RADET.

285 afișări
Imaginea articolului Aproximativ 300 de blocuri din Sectorul 5, fără căldură şi apă caldă din cauza unei avarii

RADET: Aproximativ 300 de blocuri din Sectorul 5, fără căldură şi apă caldă din cauza unei avarii

Regia Autonomă de Distribuţie a Energiei Termice (RADET) Bucureşti arată, într-un comunicat de presă, că a întrerupt furnizarea energiei termice pentru apă caldă şi căldură, din cauza unei avarii apărute pe reţeaua termică primară Dn 700, în perimetrul străzilor Malcoci, Amurgului şi Calea Rahovei, precum şi pe Şoseaua Alexandriei.

"Au fost afectate blocurile alimentate cu energie termică din 15 puncte termice aflate în Sectorul 5, aproximativ 300 de blocuri", au precizat reprezentanţii RADET.

Potrivit sursei citate, echipele RADET Bucureşti lucrează în regim continuu şi se estimează că avaria va fi remediată până marţi dimineaţă, la ora 08.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici