Arafat: Sunt 11 clădiri de şcoli cu fisuri în urma cutremurului de marţi. Ele vor fi expertizate

  • Cutremurul de marţi din Oltenia a provocat fisuri la 11 şcoli, precizează şeful DSU, Raed Arafat.
  • El spune că imobilele vor fi evaluate înainte ca elevii să se întoarcă din vacanţă.
257 afișări
Imaginea articolului Arafat: Sunt 11 clădiri de şcoli cu fisuri în urma cutremurului de marţi. Ele vor fi expertizate

„Avem 11 clădiri de şcoli care au avut fisuri. Elevii sunt acum în vacanţă. Până se întorc, aceste şcoli vor fi expertizate şi binenţeles dacă sunt probleme, atunci nu se întorc elevii acolo”, spune Raed ASsrafat.

Şeful DSU precizează că dacă sunt doar aspecte superficiale, fisuri superficiale, acestea vor fi reparate.

„Dar asta nu pune în pericol viaţa elevilor. Evaluările se vor face în perioada asta, înainte ca elevii să se întoarcă la şcoală”, încheie Arafat.

Un cutremur major cu magnitudinea de 5,7 pe scara Richter a avut loc marţi în zona Oltenia, judeţul Gorj, potrivit Institutului Naţional de Fizica Pământului (INFP).

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici