Video Argeş: Doi tineri suspectaţi că au furat peste o jumătate de tonă de ţiţei, prinşi de poliţişti - VIDEO

Doi tineri suspectaţi că au furat peste o jumătate de tonă de ţiţei dintr-un parc petrolier din judeţul Argeş au fost prinşi de poliţişti, suspecţii refuzând să oprească maşina la semnalul oamenilor legii care au fost nevoiţi să tragă mai multe focuri de armă.

464 afișări

Potrivit unui comunicat transmis, vineri, de Poliţia Argeş, poliţiştii din Bascov au depistat doi tineri, unul de 17 şi celălalt de 26 de ani, din localitatea Merişani, suspectaţi că au furat 540 de litri de ţiţei dintr-un parc petrolier din judeţ.

Cei coi circulau cu un autoturism în comuna Merişani, când poliţiştii i-au făcut semn şoferului să oprească, însă bărbatul aflat la volan şi-a continuat drumul. Astfel, oamenii legii au fost nevoiţi să tragă şase focuri de armă, după somaţia legală.

La control, poliţiştii au descoperit bidoane în care era transportat petrol. Cei doi tineri sunt cercetaţi pentru furt calificat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici