Argeş: Fată de 15 ani, găsită moartă în casă. Mama ei, descoperită cu venele tăiate şi dusă la spital

O adolescentă de 15 ani a fost găsită moartă în casă, miercuri, de către tatăl ei, în timp ce mama acesteia a fost descoperită cu venele tăiate, ea fiind transportată la spital, unde a rămas internată la terapie intensivă.

1496 afișări
Imaginea articolului Argeş: Fată de 15 ani, găsită moartă în casă. Mama ei, descoperită cu venele tăiate şi dusă la spital

Argeş: Fată de 15 ani, găsită moartă în casă. Mama ei, descoperită cu venele tăiate şi dusă la spital

Un bărbat din oraşul Mioveni, judeţul Argeş, a anunţat, miercuri după-amiază, Poliţia că şi-a găsit soţia şi fiica în stare de inconştienţă, în acelaşi pat.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, poliţiştii sosiţi la faţa locului au constatat că femeia, în vârstă de 46 de ani, avea venele tăiate, dar era încă în viaţă, în timp ce fiica ei, în vârstă de 15 ani, era moartă.

Cadavrul adolescentei a fost dus la Serviciul de Medicină Legală pentru stabilirea cauzei morţii.

Femeia a fost transportată de urgenţă la spital, unde a rămas internată la terapie intensivă.

Poliţia a deschis o anchetă în acest caz.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici