Aripi de 1 iunie! Adelina vrea să cumpere un avion pentru suferinzi

  • Adelina Toncean de la Asociaţia Blondie vrea să strângă bani pentru a cumpăra un avion
  • Adelina speră ca fondurile să vină de la cei care au firme private şi care vor să-i susţină cauza
  • Avionul va fi pus la dispoziţia celor care au nevoie de operaţii în străinătate şi pe care nu le pot face aici
1034 afișări
Imaginea articolului Aripi de 1 iunie! Adelina vrea să cumpere un avion pentru suferinzi

Aripi de 1 iunie! Adelina vrea să cumpere un avion pentru suferinzi

Micuţa Victoria a putut primi în străinătate un tratament care i-a salvat viaţa datorită Adelinei Toncean, de la Asociaţia Blondie. Cu ajutorul unor oameni de bine, a strâns 16.500 de euro, bani cu care a achitat un zbor privat. A făcut asta în perioada epidemiei de 6 ori, pentru 6 suflete care au avut nevoie de operaţii în străinătate sau să revină în ţară de la tratament.

Adelina are acum o ambiţie mare, cam cât un avion. Vrea să cumpere o aeronavă care să-i transporte pe copii, dar şi pe toţi cei care au nevoie de operaţii sau tratament în Europa, în cazurile în care acestea nu pot fi asigurate în România. Suma de strâns? 2.5 milioane de euro, bani în care intră costul aparatului de zbor, plata piloţilor şi mentenanţa.

„Au apărut ceva probleme post transplant. Ştiu că pare incredibil că am reuşit să ajungem în această perioadă în Italia. De acest lucru s-a ocupat doamna Adelina Toncean, o femeie minunată care s-a luptat şi a făcut din imposibil, posibil”, a spus Nicoleta, mama Victoriei. 

„În ultima perioadă am devenit expert în hub. Unde-l parchezi (avionul n.r.), ce înseamnă mentenanţă. Anul trecut, conform raportului CNAS, au plecat în afara ţării 684 de persoane cu formularul e 112. Cred că un avion va fi prea puţin”, a declarat la rândul său Adelina Toncean, fondatorul Asociaţiei Blondie

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici