Arme şi muniţie descoperite în maşina unui şofer grec aflat sub influenţa drogurilor

  • Poliţiştii au găsit vineri dimineaţă arme şi muniţie în maşina unui şofer grec de 38 de ani.
  • Supus testelor, poliţiştii au constatat că acesta consumare trei substanţe psihoactive.
211 afișări
Imaginea articolului Arme şi muniţie descoperite în maşina unui şofer grec aflat sub influenţa drogurilor

Poliţiştii de la Secţia 4 Poliţie Rurală Mehadia au oprit vineri diminieaţă, pentru control, pe DN 6, în zona localităţii Mehadia, un autoturism condus de un cetăţean grec, de 38 de ani, care se deplasa în direcţia Orşova. Şoferul a fost testat cu privire la consumul de substanţe psihoactive, testul ieşind pozitiv pentru trei substanţe psihoactive, anunţă IPJ Caraş Severin.

„În urma controlului autoturismului cu care se deplasa bărbatul, în interiorul maşinii au fost găsite trei arme neletale, scurte tip pistol şi muniţia aferentă, pentru care nu deţinea documente de provenienţă. Bărbatul a fost condus la spital unde a refuzat prelevarea mostrelor biologice de sânge”, potrivit comunicatului de presă.

Armele şi muniţia au fost ridicate de poliţişti, în vederea confiscării.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, contrabandă calificată şi refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici