Atenţionare de călătorie a MAE: Grevă în Grecia, miercuri, cu participarea lucrătorilor din spitale

MAE informează cetăţenii români care doresc să călătorească în Grecia că sindicatele din domeniul public organizează, miercuri, o grevă de 24 de ore, la acest protest fiind anunţată participarea lucrătorilor din spitalele publice şi din farmacii.

2634 afișări
Imaginea articolului Atenţionare de călătorie a MAE: Grevă în Grecia, miercuri, cu participarea lucrătorilor din spitale

Atenţionare de călătorie a MAE: Grevă în Grecia, miercuri, cu participarea lucrătorilor din spitale (Imagine: AFP/Mediafax Foto)

"Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care doresc să se deplaseze sau să tranziteze Republica Elenă că Federaţia Sindicatelor din Domeniul Public (ADEDY) organizează miercuri, 15 iulie 2015, o grevă de 24 de ore. La grevă a fost anunţată participarea lucrătorilor din spitalele publice şi din farmacii", potrivit unui comunicat transmis marţi.

Ministerul de Externe recomandă cetăţenilor români să consulte pagina de Internet www.mae.ro şi reaminteşte faptul că cetăţenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia "Călătoreşte în siguranţă" (poate fi descărcată gratuit din "App Store" şi "Google Play"), care oferă informaţii, recomandări de călătorie şi posibilitatea de a fi alertaţi, în cazul în care apar situaţii speciale, precum şi serviciul de alertă prin SMS, aferent campaniei de informare "Un SMS îţi poate salva viaţa!".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici