Cum arată primele ambulanţe cumpărate de Primăria Capitalei cu nouă milioane de euro

Primele 10 ambulanţe din lotul de 106 autospeciale pe care Municipalitatea le-a achizitionat pentru Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov (SABI) au fost livrate. Municipalitatea a investit aproape 9 milioane de euro pentru achiziţionarea ambulanţelor.

510 afișări
Imaginea articolului Cum arată primele ambulanţe cumpărate de Primăria Capitalei cu nouă milioane de euro

Cum arată primele ambulanţe cumpărate de Primăria Capitalei cu nouă milioane de euro

„Mă bucur pentru că am reuşit să devansăm termenul pe care l-am anunţat în luna august, şi din cele 106 de ambulanţe, achiziţionate de Primăria Generală a Capitalei, pentru Serviciul de Ambulanţă Bucureşti – Ilfov, au venit deja primele 10. Până în luna februarie mai vin încă 60, restul urmănd să ajungă la Bucureşti pînă în luna iulie 2019”, a declarat, marţi, Gabriela Firea.

Primăria Capitalei a investit 8,6 milioane de euro pentru cumpărarea ambulanţelor, proprietarul autospecialelor fiind Municipalitatea, iar Ambulanţa beneficiează de ele gratuit, printr-un contract de comodat.

„Serviciul de ambulanţă are puţin peste 100 de ambulanţe, din care unele sunt deja epuizate fizic şi trebuie retrase", a mai afirmat Gabriela Firea.

„Peste 80% din parcul auto al Ambulanţei şi-a îndeplinit norma de casare, iar o mare parte din ambulanţe vor fi înlocuite, iar cele vechi care vor rămâne în circulaţie vor suplimenta capacitatea de intervenţie a serviciului”, a declarat şi Alis Grasu, managerul SABI.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici