CUTREMURUL din Italia: Aurelia Dăogaru (36 ani) este unul dintre românii care şi-au pierdut viaţa în urma tragediei din Italia. Băiatul ei, în vârstă de 11 ani, a fost salvat - FOTO

Unul din românii morţi în urma cutremurului din Italia este o femeie din localitatea doljeană Malu Mare, Aurelia Dăogaru, mama acesteia fiind anunţată, potrivit rudelor, de ambasadă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

17025 afișări
Imaginea articolului CUTREMURUL din Italia: Aurelia Dăogaru (36 ani) este unul dintre românii care şi-au pierdut viaţa în urma tragediei din Italia. Băiatul ei, în vârstă de 11 ani, a fost salvat - FOTO

Aurelia Dăogaru, este unul dintre românii care şi-a pierdut viaţa în urma cutremurului din Italia. Alţi patru români sunt în spital, iar opt conaţionali sunt în continuare căutaţi - FOTO

Rudele victimei au declarat corespondentului MEDIAFAX că mama Aureliei Dăogaru (36 de ani), aflată şi ea în Italia, a fost anunţată de ambasadă despre decesul femeii.

În urma cutremurului a murit şi soţul Aureliei Dăogaru, Fabio Graziani, în timp ce băiatul lor în vârstă de 11 ani a fost salvat.

CUTREMURUL din Italia. "Mătuşa mea este şi ea în Italia şi a fost informată de către ambasadă că a murit. Ale (Alexandru, copilul cuplului - n.r.) este în siguranţă, a reuşit ca prin minune să scape”, a declarat o verişoară a Aureliei Dăogaru.

Aurelia Dăogaru avea 36 de ani şi era din comuna doljeană Malu Mare, de lângă Craiova. Rudele ei spun că plecase de 12 ani în Italia. Era căsătorită cu italianul Fabio Graziani.

CUTREMURUL din Italia. Potrivit publicaţiei italiene "Il granchio", Aurelia Dăogaru era vice-responsabilă a asociaţiei regionale de voluntari în asistenţa sanitară (Arvas).

Ministerul de Externe a anunţat joi dimineaţa că doi români au murit în cutremurul din Italia, în timp ce alţi patru sunt în spital. Totodată, ministerul a transmis că opt conaţionali sunt în continuare căutaţi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici