Autostrada Sibiu - Deva: Circulaţia rutieră va fi oprită vineri noaptea, pe ieşirea spre Lancărm

Circulaţia rutieră va fi oprită, în timpul nopţii de vineri spre sâmbătă, pe Autostrada Sibiu – Deva, la ieşirea spre Lancrăm (jud. Alba), pentru lucrări de frezare şi asfaltare în sensul giratoriu.

902 afișări
Imaginea articolului Autostrada Sibiu - Deva: Circulaţia rutieră va fi oprită vineri noaptea, pe ieşirea spre Lancărm

Autostrada Sibiu - Deva: Circulaţia rutieră va fi oprită vineri noaptea, pe ieşirea spre Lancărm

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române în noaptea de vineri spre sâmbătă, între orele 22:00 – 07:00, circulaţia rutieră va fi oprită la kilometrul 309, la ieşirea către Lancrăm de pe Autostrada A1 Sibiu – Deva, pe sensul de mers către Sibiu.

În zonă vor fi făcute lucrări de frezare şi asfaltare în sensul giratoriu.

Şoferii sunt sfătuiţi să folosească ieşirile de pe autostradă de la kilometrii 304 sau 312.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici