AVARIE la Galaţi: Mii de oameni au rămas fără apă rece

O avarie produsă la reţeaua de distribuţie a apei din oraşul Galaţi a lăsat mii de gălăţeni fără apă rece. Pentru a repara conducta stricată, muncitorii societăţii edilitare au fost nevoiţi să oprească furnizarea acestui serviciu în centrul oraşului şi în zona Port, transmite corespondentul MEDIAFAX

560 afișări
Imaginea articolului AVARIE la Galaţi: Mii de oameni au rămas fără apă rece

AVARIE la Galaţi: Mii de oameni au rămas fără apă rece

Mii de gălăţeni din zona centrală a oraşului rămân miercuri fără apă rece la robinet.

Timp de 6 ore, muncitorii societăţii Apă Canal încearcă să remedieze defecţiunea apărută la una dintre conductele pe care le administrează.

Sunt afectaţi consumatorii casnici de la 45 de blocuri din centru şi Port, dar şi agenţii economici din zonă, inclusiv mai multe hoteluri, bănci şi magazine.

În perioada în care se desfăşoară lucrarea, locuitorii din blocurile afectate pot solicita, în cazul unor urgenţe, cisterna cu apă a societăţii edilitare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici