Avertismentul lui Donald Trump: Urmează două săptămâni foarte grele

  • Donald Trump susţine că urmează o perioadă grea
  • În special cele două săptămâni ce vor veni sunt foarte dificile
1475 afișări
Imaginea articolului Avertismentul lui Donald Trump: Urmează două săptămâni foarte grele

Avertismentul lui Donald Trump: Urmează două săptămâni foarte grele

Donald Trump îi avertizează pe americani că urmează să trăiască cele mai grele săptămâni din istoria ţării pe fondul pandemiei de coronavirus.

Deşi iniţial a minimizat gravitatea ameninţării reprezentat de acest virus, liderul de la Casa Albă admite acum că situaţia este dramatică.

În Statele Unite ale Americii, sunt aproape 200.000 de cazuri de infectare confirmate, cele mai multe din întreaga lume, şi peste 4.000 de morţi.
 
„Suntem în război cu un virus fatal. Vreau ca fiecare american să fie pregătit pentru zilele grele care urmează. Ne aşteaptă două săptămâni foarte dificile”, a spus preşedintele Statelor Unite ale Americii. 
 
O simulare realizată de specialişii de la Casa Albă estimează că numărul morţilor în Statele Unite va fi între 100.000 şi 240.000, chiar dacă se respectă măsurile de distanţare socială.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici