Avocat: Am vorbit cu Năstase după decizia de condamnare şi nu trăda vreo intenţie de sinucidere

Avocatul Ion Cazacu a venit, miercuri noapte, la Spitalul Floreasca, el declarând că a vorbit cu Adrian Năstase la jumătate de oră după pronunţarea sentinţei în dosarul "Trofeul calităţii" şi era acelaşi o calm pe care îl ştia dintotdeauna, fără a trăda vreo intenţie de sinucidere.

741 afișări
Imaginea articolului Avocat: Am vorbit cu Năstase după decizia de condamnare şi nu trăda vreo intenţie de sinucidere

Avocat: Am vorbit cu Năstase după decizia de condamnare şi nu trăda vreo intenţie de sinucidere (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

 

Ion Cazacu a declarat că a reuşit să îl vadă pe Adrian Năstase, este conştient, au avut o strângere de mână şi s-au înţeles măcar din priviri.

Cazacu a spus că Adrian Năstase a fost mutat pe un alt etaj la Spitalul de Urgenţă Floreasca, dar nu poate spune dacă se pune problema unei intervenţii chirurgicale.

Avocatul a adăugat că nu poate spune care este starea lui Năstase, pentru că nu are competenţe medicale, dar a precizat că Spitalul Floreasca va da un comunicat privind starea acestuia.

Cazacu a mai spus că familia lui Adrian Năstase nu a venit la spital, însă va merge el la reşedinţa acestuia pentru a le transmite veştile de la spital.

Ion Cazacu a spus că ceea ce se întâmplă în casa familiei Năstase este dramatic şi i se pare ireal.

Avocatul a adăugat că a venit la spital pentru a încerca să discute cu medicul lui Adrian Năstase şi a vedea care este starea acestuia.

Cazacu nu a confirmat faptul că Adrian Năstase s-a împuşcat, însă a spus că din moment ce procurorii Parchetului instanţei supreme fac cercetări la reşedinţa lui Năstase, este clar că s-a întâmplat ceva.

La Spitalul Floreasca au ajuns şi Marian Vanghelie şi Dan Şova.

Premierul Victor Ponta a fost şi el la Spitalul Floreasca, împreună cu Daciana Sârbu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici