BACALAUREAT, SESIUNEA DE TOAMNĂ: Promovabilitatea în Buzău - 22,54 la sută

Promovabilitatea la cea de-a doua sesiune a Bacalaureatului în judeţul Buzău este de 22,54 la sută, conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean considerând că rezultatele sunt foarte slabe, dar că erau previzibile.

500 afișări

Potrivit centralizărilor realizate de Inspectoratul Şcolar Judeţean Buzău, doar 22,54 la sută dintre absolvenţii înscrişi la cea de-a doua sesiune a Bacalaureatului 2011 au reuşit să promoveze examenul.

Conform inspectorului şcolar general al ISJ Buzău, Florina Stoian, până la această oră nu sunt centralizate mediile pe tranşe de note, însă cert este că rezultatele sunt foarte slabe.

VEZI AICI REZULTATELE PE JUDEŢE

"Era previzibil un astfel de rezultat pentru că pentru această sesiune s-au înscris 2.295 de candidaţi, fiind vorba de cei care în prima sesiune au luat note foarte mici, de 1, de 2, cei care au avut corigenţe deci sunt slab pregătiţi, dar şi absolvenţi din anii trecuţi. Era previzibil rezultatul pentru că nu poţi acumula în două luni ce nu ai învăţat în patru ani", a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX şeful ISJ Buzău, Florina Stoian.

Contestaţiile se vor depune, duminică, între orele 16.00 şi 20.00, însă, potrivit lui Stoian, nici după recorectarea lucrărilor celor care vor solicita acest lucru procentul de promovabilitate nu se va schimba foarte mult.

În prima sesiune a Bacalaureatului, la Buzău, promovabilitatea a fost de 54.08 la sută, doar trei absolvenţi fiind notaţi cu 10 pe linie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici