Bacău: Două persoane arestate preventiv pentru trafic cu produse care au efecte psihoactive

Două persoane au fost arestate preventiv pentru 30 de zile, iar faţă de o altă persoană s-a dispus măsura controlului judiciar pentru trafic cu produse care au efecte psihoactive, în urma unor percheziţii domiciliare în Oneşti şi Braşov.

301 afișări
Imaginea articolului Bacău: Două persoane arestate preventiv pentru trafic cu produse care au efecte psihoactive

Bacău: Două persoane arestate preventiv pentru trafic cu produse care au efecte psihoactive

Potrivit unui comunicat transmis de IGPR, poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate şi procurorii DIICOT, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale, au făcut, miercuri, şapte percheziţii domiciliare în Oneşti şi Braşov, la persoane bănuite de efectuarea de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Percheziţiile au vizat probarea activităţii infracţionale a unor persoane specializate în efectuarea de operaţiuni cu substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate în vederea cercetărilor 800 de ţigarete confecţionate artificial conţinând substanţe cu efecte psihoactive, dispozitive, instrumente şi ambalaje folosite pentru prepararea, porţionarea şi administrarea substanţelor, un pistol cu bile, telefoane mobile, laptop-uri, 4.020 de euro şi 7.100 de lei.

Şase persoane au fost conduse la sediul DIICOT Bacău, pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale, iar apoi două persoane, cu vârste de 23 şi 24 de ani, au fost reţinute, iar faţă de o altă persoană, de 24 de ani, a fost dispusă măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile. Ulterior, cele două persoane reţinute au fost prezentate Tribunalului Bacău, care a emis pe numele lor mandate de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

La acţiune au participat şi jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Bacău.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici