Ofiţerul DIPI din Piteşti, care a împuşcat o femeie şi un alt poliţist, rămâne în arest

Magistraţii Curţii de Apel Piteşti au decis, joi, ca poliţistul DIPI care, după o ceartă cu soţia, a incendiat un apartament din Piteşti, iar la apariţia forţelor de ordine a tras şapte focuri de armă, rănind o femeie şi un poliţist, să rămână în arest preventiv, transmite corespondentul MEDIAFAX.

818 afișări
Imaginea articolului Ofiţerul DIPI din Piteşti, care a împuşcat o femeie şi un alt poliţist, rămâne în arest

Ofiţerul DIPI din Piteşti care a împuşcat o femeie şi un alt poliţist rămâne în arest (Imagine: Shutterstock/ Arhiva Mediafax Foto)

Magistraţii Curţii de Apel Piteşti au respins cererea prin care poliţistul Alin Marian Marin cerea să fie eliberat.

Decizia magistraţilor este definitivă, astfel că ofiţerul DIPI rămâne în arest.

Săptămâna trecută, în noaptea de joi spre vineri, Alin Marian Marin, în vârstă de 36 de ani, ofiţer în cadrul Direcţiei de Informaţii şi Protecţie Internă (DIPI), se afla în apartamentul din Piteşti pe care femeia cu care se căsătorise în urmă cu trei luni îl avea închiriat de aproximativ cinci ani.

Potrivit poliţiştilor, după o ceartă între cei doi, femeia a reuşit să îşi ia copiii şi să plece din apartament. Poliţistul, despre care anchetatorii susţin că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, a incendiat locuinţa şi a plecat şi el, dar s-a reîntors după câteva zeci de minute. A găsit la faţa locului echipaje de la poliţie, jandarmi, dar şi pompieri, veniţi să stingă incendiul, dar şi locatari, alarmaţi de zarva din bloc, dar şi de fumul gros din imobil.

În acel moment, ofiţerul DIPI a tras şapte focuri de armă către cei prezenţi. Unul din gloanţe a nimerit în cap un polişist de la Secţia 1 Poliţie Piteşti, iar un altul a rănit-o pe proprietara locuinţei incendiate, în picior.

Un jandarm a reuşit să îl imobilizeze pe ofiţer, iar poliţiştii l-au încătuşat şi dus la spital. Ulterior, ofiţerul DIPI a fost reţinut arestat preventiv.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici