Bacău: Şofer cercetat după ce a avariat o maşină de Poliţie şi a rupt hainele a doi poliţişti

Un şofer este cercetat după ce, marţi dimineaţă, a avariat o maşină de Poliţie şi a rupt hainele a doi poliţişti care îl opriseră în trafic întrucât autoturismul pe care bărbatul îl conducea nu avea farurile aprinse.

5768 afișări
Imaginea articolului Bacău: Şofer cercetat după ce a avariat o maşină de Poliţie şi a rupt hainele a doi poliţişti

Bacău: Şofer cercetat după ce a avariat o maşină de Poliţie şi a rupt hainele a doi poliţişti (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Bacău, marţi dimineaţă, un echipaj de Poliţie aflat în patrulare pe strada Mioriţei din municipiul Bacău a observat un autoturism care circula fără să aibă farurile aprinse, în condiţiile în care afară era întuneric.

Astfel, poliţiştii au oprit maşina, moment în care şoferul a coborât şi a luat-o la fugă. Ulterior, oamenii legii au început să-l urmărească pe şofer, iar în momentul în care au reuşit să-l prindă, bărbatul a devenit agresiv, rupând hainele de serviciu ale poliţiştilor. Mai mult decât atât, după ce a fost încătuşat, bărbatul a avariat maşina de Poliţie.

"Bărbatul de 32 de ani din Covasna a fost dus la sediul secţiei de poliţie, unde s-a făcut identificarea lui. Întrucât şoferul emana halenă alcoolică, s-a încercat testarea lui cu aparatul etilotest, însă a refuzat. Ulterior, a fost prezentat la Spitalul Judeţean Bacău, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei", a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, Narcisa Butnaru.

Poliţiştii băcăuani au informat procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu privire la incident, fiind dispusă efectuarea actelor premergătoare comiterii infracţiunilor de ultraj, distrugere şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană aflată sub influenţa băuturiilor alcoolice. De asemenea, şoferul din Covasna a fost prezentat la procuratura din Bacău în vederea continuării cercetărilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici