Băiatul care ar fi fost lovit de Băsescu are 15 ani şi este din comuna prahoveană Drajna

Băiatul care ar fi fost lovit de Traian Băsescu, în timpul unui miting electoral din 2004, este din comuna prahoveană Drajna, are 15 ani, iar în prezent se află cu mama sa în Italia.

123 afișări
Imaginea articolului Băiatul care ar fi fost lovit de Băsescu are 15 ani şi este din comuna prahoveană Drajna

Băiatul care ar fi fost lovit de Băsescu are 15 ani şi este din comuna prahoveană Drajna (Captura video)

Primarul comunei Drajna, Mihai Gavrilă, a declarat, vineri, că îl cunoaşte pe băiat, caracterizându-l drept "un copil normal şi libertin, în sensul că îi place să cunoască şi să înţeleagă".

Primarul din Drajna a spus că, din informaţiile pe care le are, băiatul a terminat anul trecut clasa a VIII-a, iar în prezent se află în Italia la mama sa, care lucrează acolo. Primarul a spus că, din câte ştie, copilul nu are tată.

Întrebat cum crede că a ajuns minorul la acea manifestare electorală, primarul Mihai Gavrilă a explicat că, din câte îşi aminteşte, a fost vorba despre un miting electoral dinaintea alegerilor prezidenţiale din 2004 şi că la acel miting au venit de la Drajna la Ploieşti "două sau trei autocare" cu membri PNL şi simpatizanţi ai lui Traian Băsescu. Primarul a spus că este posibil ca băiatul "să se fi agăţat de grupul organizat care a venit din Drajna".

La rândul său, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Prahova, Mircea Cosma, a afirmat, vineri, într-o conferinţă de presă, că în cursul dimineţii de vineri primarul comunei Drajna, Mihai Gavrilă, a fost invitat la Consiliul Judeţean pentru o discuţie pe marginea acestui subiect, primarul confirmând că îl cunoaşte pe copil şi că acesta s-a născut în Drajna.

Observatorulph.ro relatează, vineri, că l-au contactat telefonic pe băiat, Marius Istrăţoiu, care a povestit incidentul petrecut în urmă cu cinci cinci ani, confirmând că a fost agresat de Traian Băsescu.

"Vă confirm că eu sunt cel din imagini. (...) Aveam 10 ani. Iniţial, domnul preşedinte mă luase pe scenă şi am vrut să spun ceva legat de Iliescu şi Năstase. Probabil, de emoţii, am spus că Iliescu şi Băsescu nu sunt buni sau ceva de genul. Apoi, domnul preşedinte m-a dat jos de pe scenă. S-a enervat că spusesem o prostie şi când m-am dus lângă dânsul voiam să-mi cer scuze, dar m-a împins. Chiar am râs, nu a fost ceva care m-a marcat", a declarat băiatul pentru Observatorulph.

Cotidianul "Gardianul" a publicat, joi seară, o filmare în care preşedintele Băsescu pare că ar fi lovit un copil peste faţă, în timpul unui miting electoral.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici