Bâjbâieli şi corecturi în hotărârile Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă

  • Creşele şi after school-urile rămân deschise.
  • Senatul Universităţii este cel care decide dacă se face trecerea în online.
  • Marin Preda, rector Universitatea Bucureşti: Miercuri votăm trecerea activităţilor în online.
773 afișări
Imaginea articolului Bâjbâieli şi corecturi în hotărârile Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă
Creşele şi after school-urile pot funcţioana, până la urmă. Grădiniţele şi şcolile s-au închis de astăzi.
 
În acest context, universităţile decid singure cum îşi organizează cursurile. Cu toate că în prima hotarăre scria că şi creşele şi universităţile îşi vor închidea activitatea tot astăzi. 
 
Universitatea din Bucureşti votează abia miercuri trecerea cursurilor exclusiv în online. La începutul anului universitar, şapte dintre cele 19 facultăţu aveau cursuri online. Restul de 12 au început în sistem mixt. 
 
Am înaintat către Senatul Universităţii din Bucureşti propunerea de a vota miercuri, când aveam oricum şedinţă, de a vota trecerea cu toate activităţile în sistem online. Până atunci am recomandat facultăţilor să reprogrameze activităţile pe care le aveau în sistem faţă în faţă.
(...) Studenţii vor rămâne cazaţi în cămine pentru că sunt locuinţele lor şi ar fi şi mai periculos să trimitem mii şi mii de studenţi dintr-o dată către locuinţele lor de domiciliu,” a precizat Marian Preda, rectorul Universităţii din Bucureşti.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici