Bărbat condamnat pentru trafic de minori şi proxenetism, prins într-o benzinărie de pe Autostrada Soarelui.

Un bărbat condamnat pentru trafic de minori şi proxenetism, dat în urmărire naţională, a fost capturat, marţi, de un echipaj al poliţiei rutiere într-o benzinărie de pe Autostrada Soarelui.

224 afișări
Imaginea articolului Bărbat condamnat pentru trafic de minori şi proxenetism, prins într-o benzinărie de pe Autostrada Soarelui.

Bărbat condamnat pentru trafic de minori şi proxenetism, prins într-o benzinărie de pe Autostrada Soarelui (Imagine: Adriana Neagoe/ Arhiva Mediafax Foto)

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, împreună cu cei ai Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale, au depistat, marţi, pe Autostrada 2, un bărbat care era dat în urmărire naţională, fiind condamnat pentru trafic de minori şi proxenetism, informează biroul de presă al Poliţiei Române.

Bărbatul, în vârstă de 29 de ani, a fost interceptat de poliţişti la kilometrul 112 al autostrăzii, într-o benzinărie, fiind încătuşat şi condus la sediul poliţiei.

Acesta este din judeţul Călăraşi şi a fost condamnat de către instanţa Tribunalului Călăraşi la 4 ani închisoare. Pentru executarea pedepsei, bărbatul va fi încarcerat în Penitenciarul Slobozia, din judeţul Ialomiţa.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici