Bărbat de 55 de ani, dispărut de două zile, căutat în Munţii Gurghiu, judeţul Mureş

Autorităţile din Mureş caută un bărbat în vârstă de 55 de ani plecat de acasă de două zile. Poliţişti, pompieri, jandarmi, angajaţi ai ocoalelor silvice, salvamontişti şi voluntari s-au mobilizat, sâmbătă dimineaţa, după ce familia a alertat Poliţia.

252 afișări
Imaginea articolului Bărbat de 55 de ani, dispărut de două zile, căutat în Munţii Gurghiu, judeţul Mureş

Bărbat de 55 de ani, dispărut de două zile, căutat în Munţii Gurghiu, judeţul Mureş

Potrivit reprezentanţilor IPJ Mureş, bărbatul de 55 de ani a plecat de acasă în urmă cu două zile.

Văzând că nu se mai întoarce, familia a anunţat Poliţia şi imediat au început căutările.

Bărbatul din satul Glăjărie, comuna Gurghiu, judeţul Mureş, nu este cunoscut cu probleme psihice şi până acum nu a mai plecat de acasă.

La căutări participă poliţisti de la postul din comună, poliţişti din Reghin, cei de la ocoalele silvice din zonă, pompieri, jandarmi, salvamontişti şi voluntari.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici