Bărbat înjunghiat şi abandonat la o stână, la minus 10 grade

Poliţiştii bistriţeni caută un bărbat care şi-a înjunghiat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, prietenul, i-a furat bunurile şi l-a abandonat singur la o stână, la minus 10 grade.

475 afișări
Imaginea articolului Bărbat înjunghiat şi abandonat la o stână, la minus 10 grade

Bărbat înjunghiat şi abandonat la o stână, la minus 10 grade

Poliţiştii din Bistriţa-Năsăud fac cercetări pentru identificarea şi prinderea unui bărbat în vârstă de 30 de ani, din localitatea Feldru, care, în noaptea de sâmbătă spre duminică, a ajuns împreună cu un prieten de-al său la o stână din Şieu Sfântu, unde între cei doi a izbucnit un conflict. În urma acestuia, bărbatul a scos un cuţit cu care l-a înjunghiat pe prietenul său în picior. Agresorul i-a furat prietenului său mai multe bunuri, după care a fugit, abandonându-l pe la o temperatură de minus 10 grade Celsius.

Rănitul a reuşit să coboare de la stână până în sat, unde a fost văzut de localnici. Aceştia au anunţat Poliţia şi Ambulanţa.

"Poliţia a fost sesizată de către un bărbat din Şieu Sfântu despre faptul că în faţa locuinţei sale se află un bărbat care a fost agresat. Bărbatul în cauză are 30 de ani şi este din localitatea Şendroaia, comuna Târlişua. Acesta a fost transportat la spital, unde i se acordă îngrijirile medicale necesare. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că noaptea trecută bărbatul de 30 de ani din Şendroaia se afla la o stână din Şieu Sfântu împreună cu un alt bărbat de 30 de ani din Feldru. Pe fondul unor neînţelegeri, între cei doi ar fi izbucnit un conflict în urma căruia bărbatul din Şendroaia a fost agresat fizic, fiind tăiat cu un cuţit la un picior”, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Bistriţa-Năsăud, Diana Pintea.

Poliţiştii bistriţeni îl caută acum pe bărbatul care şi-a înjunghiat prietenul.

Bărbatul înjunghiat a fost dus Spitalul din Beclean, având multiple traumatisme şi în şoc hipotermic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici