Bărbatul care a protestat pe un stâlp în zona Palatului Cotroceni a fost convins să coboare după 6 ore

Bărbatul care, miercuri la prânz, s-a urcat pe un stâlp de lângă Palatul Cotroceni, ameninţând că se sinucide, a fost convins să renunţe la protest, el fiind coborât în siguranţă cu o autoscară.

824 afișări
Imaginea articolului Bărbatul care a protestat pe un stâlp în zona Palatului Cotroceni a fost convins să coboare după 6 ore

Bărbatul care a protestat pe un stâlp în zona Palatului Cotroceni a fost convins să coboare după 6 ore (Imagine: Mihai Dascalescu/Mediafax Foto)

Tânărul nu are leziuni, dar va fi supus unei examinări medicale, a spus Diana Sarca, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

El a fost convins să coboare după aproximativ şase ore de protest.

Bărbatul, care acuză justiţia pentru gestul său, se legase cu trei cabluri electrice tricolore de stâlp şi de gât.

Tot miercuri, în zona Palatului Cotroceni şi-a dat foc un bărbat de aproximativ 60 de ani, fiindu-i arse mâinile. El a fost transportat cu o ambulanţă SMURD la Spitalul Universitar de Urgenţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici