Bărbatul care a tras cu arma într-un club din Mamaia, acuzat că a ameninţat cu moartea mai mulţi martori

  • Un bărbat de 35 de ani a fost arestat preventiv, vineri, acuzat că,
  • Acesta ar fi ameninţat mai mulţi martori dintr-un dosar penal, într-o postare pe Facebook
  • Cel acuzat este acelaşi bărbat care a tras cu pistolul vara trecută într-un club din Mamaia, au declarat pentru MEDIAFAX surse din anchetă
1098 afișări
Imaginea articolului Bărbatul care a tras cu arma într-un club din Mamaia, acuzat că a ameninţat cu moartea mai mulţi martori

Bărbat care a tras cu pistolul într-un club din Mamaia, arestat pentru că a ameninţat martorii

Un bărbat de 35 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, acuzat că a ameninţat martori în dosar, au informat, vineri, reprezentanţii IPJ Constanţa.

„Din cercetări a reieşit faptul că bărbatul în cauză ar fi adresat ameninţări cu moartea şi acte de agresiune fizică unor persoane, în timpul intervenţiei într-o înregistrare audio-video, efectuată, în direct, de către un alt bărbat, pe o reţea de socializare”, informează IPJ Constanţa.

Conform unor surse judiciare, este vorba de acelaşi bărbat care în iulie 2019 a tras două focuri de armă în plan vertical într-un club din staţiunea Mamaia.

După ce poliţiştii au deschis un dosar penal pe numele lui, pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, bărbatul a fugit şi a fost dat în urmărire internaţională. A fost prins, la scurt timp, în Marea Britanie, şi adus în ţară.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici