Răsturnare de situaţie în cazul poştaşului care a reclamat furtul a 40.000 de lei. Anunţul făcut de poliţie

Cercetările poliţiştilor au scos la iveală faptul că poştaşul din Prahova, care a reclamat că a fost tâlhărit, fiindu-i furată geanta cu banii de pensii, a minţit. Acesta ar fi înscenat totul cu scopul de a obţine bani pentru plata unei datorii, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2504 afișări
Imaginea articolului Răsturnare de situaţie în cazul poştaşului care a reclamat furtul a 40.000 de lei. Anunţul făcut de poliţie

Răsturnare de situaţie în cazul poştaşului care a reclamat furtul a 40.000 de lei. Anunţul făcut de poliţie

Reprezentanţii Poliţiei Prahova au anunţat că au făcut verificări după ce, joi, au fost sesizaţi prin apel la 112 cu privire la faptul că pe raza localităţii Ariceştii-Rahtivani două persoane necunoscute ar fi furat, prin folosirea violenţei, geanta unui poştaş, care conţinea bani şi documente.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii susţin că poştaşul a minţit.

„Din cercetările efectuate de poliţişti până la acest moment, a reieşit faptul că deşi factorul poştal a susţinut că a fost victima unei infracţiuni de tâlhărie, aspectele relatate nu sunt reale, iar acesta şi-ar fi înscenat furtul şi actele de violenţă, cu scopul de a acoperi a datorie”, au transmis reprezentanţii IPJ Prahova.

În urma investigaţiilor a fost recuperată geanta cu documente şi suma de aproximativ 40.000 de lei.

Cercetările în acest caz continuă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
poştaş,
poliţie,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici