Băsescu a petrecut noaptea de vineri spre sâmbătă la Castelul Foişor din Sinaia

Preşedintele Traian Băsescu a petrecut noaptea de vineri spre sâmbătă la Castelul Foişor din Sinaia, sâmbătă la prânz preşedintele aflându-se încă în această staţiune, urmând să meargă, în cursul serii, spre Miercurea Ciuc, pentru a asista la Slujba de Înviere de la Catedrala Arhiepiscopală.

202 afișări
Imaginea articolului Băsescu a petrecut noaptea de vineri spre sâmbătă la Castelul Foişor din Sinaia

Băsescu a petrecut noaptea de vineri spre sâmbătă la Castelul Foişor din Sinaia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Preşedintele Băsescu a petrecut noaptea de vineri spre sâmbătă la Sinaia, unde este cazat în castelul Foişor, obiectiv foarte bine securizat, unde sunt cazaţi şefii de stat şi alţi înalţi oficiali care merg pe Valea Prahovei, au declarat pentru MEDIAFAX surse neoficiale.

Conform acestor surse, sâmbătă după-amiază, Băsescu se afla în continuare în staţiunea prahoveană Sinaia.

Preşedintele a ajuns la Sinaia vineri, însoţit de aproximativ 20 de persoane.

Surse oficiale au declarat pentru MEDIAFAX că, în cursul serii de sâmbătă, preşedintele Traian Băsescu va pleca spre Miercurea Ciuc, fiind aşteptat să sosească la Catedrala Arhiepiscopală Ortodoxă "Sfântul Nicolae", din municipiu, pentru a asista la slujba de Înviere.

Conform unor surse locale, după slujba de Înviere de la Catedrala Arhiepiscopală din Miercurea Ciuc, preşedintele Traian Băsescu ar urma să se întoarcă în staţiunea Sinaia.

La Sinaia, îşi va petrece Paştele şi ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea. Aceasta a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX că îşi va petrece sărbătorile de Paşte la Sinaia, alături de familie şi de prieteni şi că i-a fost foarte greu să aleagă între destinaţiile turistice româneşti, care au o valoare deosebită în preajma sărbătorilor de Paşte.

Preşedintele Traian Băsescu şi-a petrecut la Sinaia şi sărbătorile de iarnă, iar anul trecut, de Paşte, acesta s-a aflat în Bucovina.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici