Udrea petrece sărbătorile de Paşte la Sinaia

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a declarat vineri pentru MEDIAFAX că îşi va petrece sărbătorile de Paşte la Sinaia, alături de familie şi de prieteni.

39 afișări
Imaginea articolului Udrea petrece sărbătorile de Paşte la Sinaia

Udrea petrece sărbătorile de Paşte la Sinaia (Imagin arhivă: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Udrea a spus că i-a fost foarte greu să aleagă între destinaţiile turistice româneşti, care au o valoare deosebită în preajma sărbătorilor de Paşte.

"După ce anul trecut, de Paşte, am fost în Bucovina şi pe Litoral, unde am petrecut alături de turişti clipe de neuitat, anul acesta am decis să aleg o altă destinaţie", a afirmat Udrea.

Ea a adăugat că, "din păcate", nu poate ajunge la mănăstirile din Oltenia, unde i-ar fi plăcut să meargă.

"O să-mi petrec sărbătorile de Paşte în Sinaia, cu familia şi cu prietenii", a mai spus ministrul Dezvoltării şi Turismului.

Elena Udrea a petrecut şi sărbătorile de iarnă la Sinaia, unde s-au aflat şi preşedintele Traian Băsescu cu familia, dar şi lideri PDL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici