Băsescu a venit la Guvern, unde coaliţia discută despre indemnizaţia de creştere a copilului şi bugetul pe 2011

Preşedintele Traian Băsescu a venit luni dimineaţă la Palatul Victoria, unde liderii coaliţiei s-au reunit în şedinţă pentru a discuta inclusiv despre varianta finală a indemnizaţiei de creştere a copilului şi proiectul de buget pe anul viitor, au declarat agenţiei MEDIAFAX surse oficiale.

31 afișări
Imaginea articolului Băsescu a venit la Guvern, unde coaliţia discută despre indemnizaţia de creştere a copilului şi bugetul pe 2011

Băsescu a venit la Guvern, unde coaliţia discuta despre indemnizaţia de creştere a copilului şi bugetul pe 2011 (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

O altă temă care a făcut obiectul discuţiei dintre şeful statului şi membrii coaliţiei a fost susţinerea în Parlament a principalelor proiecte de legi promovate de Guvern.

La discuţie au participat liderii coaliţiei, dar şi preşedintele Camerei Deputaţilor şi miniştrii.

Preşedintele PDL, premierul Emil Boc, a cerut, sâmbătă, Birourilor Permanente ale Parlamentului fixarea unei date pentru dezbaterea moţiunii de cenzură, în condiţiile în care Guvernul nu renunţă la procedura asumării răspunderii pe Legea educaţiei.

El a amintit că Legea bugetului va fi trimisă, în această săptămână, la Parlament spre aprobare, şi că Guvernul îşi va asuma, în 14 decembrie, răspunderea pe Legea salarizării.

Guvernul ar urma să se reunească, luni seara, pentru a aproba proiectul de buget pe 2011.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici