Băsescu: Mi-e dor de mare

Preşedintele Băsescu a declarat, într-o emisiune difuzată sâmbătă de ProTV, că, dacă nu va mai fi ales ca şef al statului, marea sa dorinţă este să mai plece "un an pe mare", ceea ce nu va putea face dacă va mai câştiga un mandat, din cauza vârstei pe care o va avea în 2014, respectiv 63 de ani.

17 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Mi-e dor de mare

Băsescu: Mi-e dor de mare (Imagine: Cristi Cimpoes/Mediafax Foto)

"Dacă-mi termin mandatul acum, în decembrie, marea mea dorinţă este să mai plec un an pe mare. Mi-e dor de mare", a spus Băsescu.

"Dacă mai stau cinci ani, o să rămân doar înţelept după două mandate la Cotroceni. O să fiu prea în vârstă, 63 de ani, ca să mai plec pe mare. La 58 de ani încă pot să plec", a adăugat şeful statului.

Preşedintele a mai spus că, în urmă cu douăzeci de ani, înainte de Revoluţie, fusese numit inspector la navigaţie, în Constanţa.

El a precizat că se ocupa de gestionarea navigaţiei.

Răspunzând unei întrebări, el a spus că era mai fericit decât este în prezent, pentru că lumea care îl cunoştea, în Constanţa, îl respecta pentru meseria pe care o făcea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici