Băsescu: Nici fratele meu, nici eu nu am făcut vreodată casă bună cu oameni implicaţi în ilegalităţi

Preşedintele Traian Băsescu a respins luni acuzaţiile potrivit cărora fratele său ar fi implicat în ceea ce se întâmplă în vama Constanţa, afirmând că nici Mircea Băsescu, nici el nu au făcut vreodată casă bună sau prietenii cu oameni implicaţi în ilegalităţi.

70 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Nici fratele meu, nici eu nu am făcut vreodată casă bună cu oameni implicaţi în ilegalităţi

Băsescu: Nici fratele meu, nici eu nu am făcut vreodată casă bună cu oameni implicaţi în ilegalităţi (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

El a fost întrebat dacă "există vreo legătură între fratele său şi ceea ce întâmplă în vama Constanţa".

"Vă pot spune un singur lucru: nici el, nici eu nu am făcut vreodată casă bună sau prietenii cu oameni implicaţi în ilegalităţi. Suntem doi comandaţi de nave care am câştigat suficient fără să fie nevoie să fim în diverse combinaţii. Cred că fratele meu vă poate spune mai bine. Nu înţeleg de ce a devenit persoană publică", a declarat Traian Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici