Bătaie în plină stradă la Constanţa: Scandalul a început, după ce o nuntă aranjată nu a mai avut loc

O bătaie în plină stradă a avut loc luni după-amiază în localitatea Murfatlar din judeţul Constanţa, după o nuntă aranjată care nu a mai avut loc. După încăierare, un bărbat a ajuns la spital cu traumatism toracic, iar o femeie cu răni la cap.

2106 afișări
Imaginea articolului Bătaie în plină stradă la Constanţa: Scandalul a început, după ce o nuntă aranjată nu a mai avut loc

Bătaie în plină stradă la Constanţa, după ce o nuntă aranjată nu a mai avut loc

Potrivit anchetatorilor, scandalul în care au fost implicate două familii de romi din comuna Cobadin ar fi pornit de un conflict mai vechi, legat de o nuntă aranjată care nu a mai avut loc.

Membrii celor două familii s-au întâlnit, luni, pe Calea Bucureşti din localitatea Murfatlar şi, după ce s-au certat în stradă, s-au luat la bătaie. La spital a ajuns un bărbat în vârstă de 45 de ani cu o plagă înjunghiată şi o femeie, mama presupusului agresor, care a fost lovită în cap cu o scândură.

„Am fost sesizaţi prin apel 112 despre faptul că, pe fondul unui conflict spontan între trei persoane, una dintre acestea, un bărbat de 45 de ani, a fost înjunghiată. Victima a fost transportată la spital pentru investigaţii medicale. A mai fost rănită o femeie, mama presupusului agresor”, au transmis poliţiştii constănţeni.

Potrivit cadrelor medicale, bărbatul a suferit un traumatism toracic, iar femeia o plagă la cap. Ambele victime sunt conştiente, în stare stabilă.

Poliţiştii au intervenit şi au calmat spiritele, patru persoane fiind conduse la sediul Poliţiei Medgidia pentru audieri.

Taguri:
bătaie,
poliţie,
nuntă

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici