BEACH, PLEASE!2024 e aprope sold-out, cu trei luni înainte de festival

  • Biletele la BEACH, PLEASE!2024 se vând repede.
  • Cincizeci de mii de abonamente vândute până acum.
  • Organizatorii anunţă scumpirea biletelor.
861 afișări
Imaginea articolului BEACH, PLEASE!2024 e aprope sold-out, cu trei luni înainte de festival

BEACH, PLEASE!2024 e aprope sold-out, cu trei luni înainte de festival

Biletele la BEACH, PLEASE! 2024 se vând ca pâinea caldă, iar evenimentul devine rapid unul sold out. Peste cincizeci de mii de abonamente au fost deja cumpărate, aşa că dacă vrei să vii la festival trebuie să te grăbeşti să prinzi bilete. Mai mult, de luni preţul intrărilor va creşte. Astfel, costul pass-ul de cinci zile - General Acces - creşte cu 30 de euro şi va ajunge să coste 149 de euro, în timp ce acelaşi număr de zile, pentru o experienţă VIP va costa 399 de euro.

BEACH, PLEASE! 2024 aduce peste 200 de artişti interni şi internaţionali la Costineşti, între 10 si 14 iulie. Anitta, artista momentului, este cap de afiş şi pentru prima oară pe o scenă din România. Împreună cu ea, artişti consacraţi din trap şi rap precum Wizz Kalifa, Gucci Mane şi Ice Spice fac debutul pe o scenă din ţara noastră. În acelaşi timp, NLE Choppa şi 6ix9ine se întorc la BEACH, PLEASE! 2024, după spectacolele lor memorabile din ediţiile anterioare.

,,Pregătim într-adevăr o ediţie grandioasă de BEACH, PLEASE!Investiţia de anul acesta se ridică la opt milioane de euro.”, spune Andrei Şelaru (Selly), co-fondator al festivalului.

Ediţia din acest an a celui mai mare festival urban din Sud-Estul Europei vine şi cu surprize! 6ix9ine, Trippie Red şi City Morgue, trei dintre artiştii bombă ai momentului vor performa pentru prima oară pe aceeaşi scenă, iar Yeat, Don Toliver, Lil Pump, Chief Keef sunt doar câţiva dintre headlinerii confirmaţi, care concertează între 10 şi 14 iulie, la Costineşti.

,, Dacă ar fi să adunăm numărul de ascultători, de pe una dintre cele mai cunoscute platforme de streaming muzical, al tuturor artiştilor aduşi de noi la BEACH, PLEASE! 2024 am ajunge la 288 de milioane de ascultători, iar ca insight, fee-urile lor din acest an ajung la patru milioane de euro, din cele opt investite.”, adaugă Andrei Şelaru (Selly), co-fondator al festivalului.

Festivalul BEACH, PLEASE! A plecat de la ideea creării unui eveniment loial generaţiei tinere şi gusturilor sale muzicale, un eveniment care pune pe primul loc publicul tânăr şi aduce artiştii internaţionali pe care acesta şi-i doreşte cu adevărat.

Biletele se găsesc pe https://bilete.beach-please.ro/, iar în acest moment sunt disponibile în şase categorii, încă reduse ca preţ. Până luni, costurile rămân 85 de euro de persoană, pentru un pass de o zi, 119 euro de persoană pentru accesul pe toată durata festivalului şi poate ajunge până la 280 euro pentru o experienţă inedită General acces Backstage pass, în toate zilele de festival.

,,Beach, Please!” A debutat în anul 2022, pe plaja de la Costineşti, la iniţiativa lui Andrei Şelaru (Selly) şi Lucian Ştefan (Global) într-o variantă mult mai restrânsă, de doar 30.000 de participanţi. Audienţa festivalului aproape s-a triplat de la un an la altul. Aproximativ 80.000 de oameni au venit la cel mai mare festival urban de la malul mării ȋn cea de-al doilea an, iar ȋn 2024 sunt aşteptate peste 200.000 de persoane. Investiţia din acest an se ridică la 8 milioane de euro, dintre care 4 milioane înseamnă costuri alocate pentru artişti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici