Bebeluş de opt luni, blocat în maşină, salvat de pompieri

Un bebeluş de opt luni a rămas, duminică, blocat în maşină, în parcarea unui supermarket din municipiul Roman, judeţul Neamţ, după ce sistemul de închidere al autoturismului s-a blocat. Părinţi au sunat la 112 şi pompierii au spart geamul pentru a scoate copilul, transmite corespondentul MEDIAFAX.

777 afișări
Imaginea articolului Bebeluş de opt luni, blocat în maşină, salvat de pompieri

Bebeluş de opt luni, blocat în maşină, salvat de pompieri

Purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, Andrei Grancea, a declarat, duminică dimineaţa, că pompierii au intervenit pentru deblocarea unui bebeluş dintr-un autoturism aflat în parcarea unui supermarket din Roman.

„Pompierii au efectuat o misiune de deblocare a unui copil în vârstă de opt luni, care se afla într-un autoturism din parcarea unui supermarket, din municipiul Roman. La faţa locului s-au deplasat şapte subofiţeri, cu o autospecială complexă şi o ambulanţă SMURD. Aceştia au spart geamul unei portiere, pentru a putea scoate copilul“, a spus Grancea.

Potrivit acestuia, bebeluşul era în stare bună şi nu a fost nevoie să fie dus la spital.

Ambii părinţi erau lângă maşină la sosirea pompierilor, însă sistemul de închidere a autoturismului s-a blocat, conform celor de la ISU Neamţ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici