Berceni şi Clinceni intră în carantină. Cele două comune au o rată de infectare de 10,11 la mie, respectiv 10,03

  • Comunele Berceni şi Clinceni din judeţul Ilfov intră de joi în carantină, cu o rată de infectare de 10,11 la mia de locuitori, respectiv 10,03.
2896 afișări
Imaginea articolului Berceni şi Clinceni intră în carantină. Cele două comune au o rată de infectare de 10,11 la mie, respectiv 10,03

Berceni şi Clinceni intră în carantină, cu o rată de infectare de 10,11 la mie, respectiv 10,03

Prefectura Ilfov anunţă joi că pentru comuna Berceni se instituie măsura de carantină zonală, în urma emiterii ordinului şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat.

Măsura se instituie începând de joi, ora 22:00, pentru o perioadă de 14 zile.

Măsurile au fost propuse ca urmare a faptului că în Berceni, judeţul Ilfov, rata de incidenţă cumulată calculată miercuri pentru ultimele 14 zile a atins valoarea de 10,11 la mia de locuitori. Mai exact, din populaţia totală de 9.395 de locuitori, numărul de cazuri confirmate cu infectare SARS-CoV-2 în ultimele 14 zile (fără cazuri din focare) a fost de 95 de persoane.

De asemenea, se instituie carantina şi pentru comuna Clinceni, cu satele aparţinătoare Clinceni, Olteni şi Ordoreanu. Măsura va intra în vigoare joi la ora 22:00, pentru o perioadă de 14 zile.

În Clinceni, rata de incidenţă cumulată calculată pentru ultimele 14 zile a atins valoarea de 10,03/1.000 locuitori. Din populaţia totală de 7.475 de locuitori, numărul de cazuri confirmate cu infectare SARS-CoV-2 în ultimele 14 zile (fără cazuri din focare), a fost de 75 de persoane.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici