Beuran, audiat din nou la DNA. Întrebat despre pacienţi, chirurgul a spus: „Îmi pare rău pentru ei”

  • Mircea Beuran şi avocatul său s-au prezentat, miercuri, în faţa procurorilor DNA.
  • Mircea Beuran a fost plasat de judecători sub arest la domiciliu.
  • Din anul 2018, postul de asistent nu a mai fost scos la concurs, aşa că doctoriţa a depus un denunţ.
3513 afișări
Imaginea articolului Beuran, audiat din nou la DNA. Întrebat despre pacienţi, chirurgul a spus: „Îmi pare rău pentru ei”

Beuran, audiat din nou la DNA. Întrebat despre pacienţi, chirurgul a spus: „Îmi pare rău pentru ei”

Mircea Beuran a fost miercuri din nou la DNA, însoţit de avocat. Chirurgul a refuzat să le spună jurnaliştilor motivul vizitei sale, dar întrebat despre pacienţii care îl aşteaptă, Beuran a afirmat: „Îmi pare rău pentru ei”.

Mircea Beuran şi avocatul său s-au prezentat, miercuri, în faţa procurorilor DNA.

La ieşire, chirurgul a refuzat să le spună jurnaliştilor motivul vizitei sale: „Nu am cum să comentez (arestul la domiciliu, n.r.), pentru că nu s-au încheiat procedurile”.

Întrebat ce le transmite pacienţilor care îl aşteaptă la cabinet, chirurgul a răspuns: „Îmi pare rău pentru ei”.

Mircea Beuran a fost plasat de judecători sub arest la domiciliu, însă decizia poate fi contestată. Chirurgul este acuzat de procurorii DNA că a luat mită 10.000 de euro de la o doctoriţă, ca să scoată la concurs un post de asistent universitar la Universitatea de Medicină.

Din anul 2018, postul de asistent nu a mai fost scos la concurs, aşa că doctoriţa a depus un denunţ.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici