Biletul de adio, găsit în haina femeii sinucigaşe: Îmi pare rău, nu mai suportam/ Psiholog: Este vorba despre suicid în care mama ajunge la judecăţi de genul totul sau nimic

În biletul de adio găsit la faţa locului în care o femeie şi cele trei fetiţe ale ei au murit, călcate de tren, era scris „Îmi pare rău, nu mai suportam”, cuvinte scrise, cel mai probabil de mama în vârstă de 30 de ani, potrivit unor surse judiciare.

4750 afișări
Imaginea articolului Biletul de adio, găsit în haina femeii sinucigaşe: Îmi pare rău, nu mai suportam/ Psiholog: Este vorba despre suicid în care mama ajunge la judecăţi de genul totul sau nimic

Psiholog: Este vorba despre suicid în care mama ajunge la judecăţi de genul totul sau nimic/ Mecanicul va fi consiliat psihologic

În haina femeii care a murit, joi, călcată de tren, poliţiştii au găsit o scrisoare de adio, fapt ce îi face pe anchetatori să ia în calcul varianta unei sinucideri.

Asupra femeii care s-a aruncat în faţa trenului a fost găsit un bilet de adio care arată că aceasta regretă fapta, menţionând că este însărcinată cu al patrulea copil, pe care nu îl vrea, nu mai suportă modul său de viaţă şi nu mai vrea ca minorii să sufere ca şi ea, potrivit unor surse judiciare.

Surse judiciare au declarat, pentru agenţia de presă MEDIAFAX, că asupra femeii care s-a aruncat în faţa trenului a fost găsit un bilet de adio care arată că aceasta regretă fapta, menţionând că este însărcinată cu al patrulea copil, pe care nu îl vrea, este bolnavă, nu mai suportă modul său de viaţă şi nu mai vrea ca minorii să sufere ca şi ea.

Verificările anchetatorilor au stabilit că femeia care s-a aruncat în faţa trenului, Alexandra Braunstein, în vârstă de 30 de ani, avea domiciliul în Capitală şi pe 13 august a mers, împreună cu soţul şi cei trei copii, la mama sa, în comuna Brăneşti. În aceeaşi zi, soţul femeii s-a întors în Bucureşti, potrivit sursei citate. Ea a vrut să divorţeze în anul 2009, din cauza soţului extrem de gelos, însă a renunţat la acţiune.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov a deschis un dosar penal pentru fapte, pentru infracţiunile de omor şi ucidere din culpă.

Psihologii explică gestul mamei care s-ar fi aruncat în faţa trenului alături de cei trei copii ca fiind vorba despre "suicid altruist în care mama aflată, de regulă, în dispută soţul, cu familia acesteia, ajunge la judecăţi de genul totul sau nimic".

"Gestul sucidial apare în momente dramatice, în momente de provocări existenţiale cu caracter unic şi personal. Fiecare persoană are istoricul ei în ceea ce priveşte acest gest. Aceste împrejurări externe, înconjurătoare, care realizează presiune se obiectivează catastrofal în momentul în care şi persoana respectivă are dezechilibru emoţional, afectiv, proiecţii pesimiste. Deci este o îmbinare între condiţiile favorizante externe presante şi condiţiile interne, care ţin de personalitate, caracter, temperament. (..)Este vorba despre suicidul altruist în care mama aflată, de regulă, în dispută soţul, cu familia acestuia, ajunge la judecăţi de genul totul sau nimic", a explicat pentru MEDIAFAX Tudorel Butoi, psiholog criminalist.

Trei copiii de zece, opt şi trei ani au murit, joi, alături de mama lor, în vârstă de 30 de ani, după ce s-ar fi aruncat în faţa trenului, pe magistrala 800 Bucureşti- Constanşa, în halta Brăneşti. Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov au deschis un dosar penal pentru a stabili cauzele şi circumstanţele în care cele patru persoane au decedat. Un criminalist al parchetului a ajuns la faţa locului pentru cercetări amănunţite.

Potrivit unor surse, femeia ar fi fost gravidă, însă această informaţie va fi verificată de Institutul de Medicină Legală.

Surse judiciare au precizat, pentru MEDIAFAX, că, în haina femeii a fost găsit un bilet de adio, cel mai probabil fiind vorba despre scrisoarea femeii.

Incidentul feroviar s-a produs, joi, între staţiile Pasărea şi Brăneşti, la ora 9.30. Trenul circula cu 160 de kilometri pe oră şi, potrivit declaraţiilor mecanicului, ar fi vorba de un act suicidal.

Mecanicul trenului va fi consiliat psihologic.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici