Bistriţa: O tânără de 20 ani a murit la spital după ce a fost înjunghiată pe stradă de un adolescent. Tânărul de 16 ani a fost reţinut

O tânără în vârstă de 20 ani a murit, sâmbătă, la Spitalul Judeţean Bistriţa, după ce a fost înjunghiată în abdomen de un adolescent pe stradă, acesta fiind prins şi cercetat pentru omor.

12663 afișări
Imaginea articolului Bistriţa: O tânără de 20 ani a murit la spital după ce a fost înjunghiată pe stradă de un adolescent. Tânărul de 16 ani a fost reţinut

Bistriţa: O tânără de 26 ani a murit la spital după ce a fost înjunghiată pe stradă de un adolescent

UPDATE - Adolescentul de 16 ani a fost reţinut

Adolescentul de 16 ani care a înjunghiat mortal, sâmbătă, o tânără pe stradă în municipiul Bistriţa a fost reţinut, el declarând procurorilor că a lovit cu cuţitul pentru că i-a fost frică să nu fie bătut de fratele victimei, cu care avusese un conflict vineri.

Purtătorul de cuvânt al Tribunalului Bistriţa Năsăud, Angela Sângeorzan, a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX că în urma înjunghierii, victimei i-ar fi fost atinse ficatul şi un vas important de sânge.

”Parchetul Tribunalului Bistriţa Năsăud l-a reţinut, sâmbătă seară, pentru 24 de ore pe minorul în vârstă de 16 ani, care a înjunghiat o tânără de 20 de ani, nu 26 de ani cum se ştia anterior, în municipiul Bistriţa, acesta fiind acuzat de omor simplu. Acesta urmează să fie prezentat, duminică, instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile”, a spus Sângeorzan.

Potrivit acesteia, agresorul a declarat în faţa procurorilor că a lovit cu cuţitul pentru că i-a fost frică să nu fie bătut de fratele victimei, cu care avusese vineri un conflict.

”Nu era vorba de legitimă apărare. Cel mai probabil, minorul va fi internat într-un centru de reeducare în care va trebui să îşi ispăşească măsura educativă privativă de libertate pe care o va primi pentru fapta comisă”, a mai spus purtătorul de cuvânt al Parchetului Tribunalului Bistriţa Năsăud.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa Năsăud, Angela Sângeorzan, a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX că incidentul a avut loc în zona sediului Prefecturii Bistriţa, sâmbătă, la prânz, după ce tânăra a vrut să îşi apere tatăl.

”Din primele informaţii rezultă că, vineri, ar fi fost un incident între tatăl unei fete şi un băiat, iar sâmbătă, fata care are 26-27 de ani, era cu tatăl său în zona Prefecturii Bistriţa. Băiatul ar fi vrut să îl lovească pe tatăl fetei cu un cuţit, iar fata a sărit în apărarea tatălui şi a fost înjunghiată în zona abdominală”, a spus Sângeorzan.

Tânăra a fost transportată la Spitalul Judeţean, unde a fost operată, însă ulterior a decedat.

Agresorul a fost prins de poliţişti şi este cercetat de procurori, care au deschis un dosar penal pentru omor.

Surse judiciare au declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX că tânărul care a înjunghiat-o pe fată este minor, având 16 ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici