Bittman acuză ATACURI care au venit din timpul show-ului în care a făcut afirmaţii despre primarul PSD Florea: SRI să spună cine a bruiat microfoanele

Dan Bittman, care a fost criticat după ce a prezentat un spectacol organizat de Primăria Sectorului 5, a declarat pentru MEDIAFAX că "este mândru de ceea ce face" şi "nu vrea să plece capul în faţa unor descreieraţi", iar SRI ar trebui să dea un răspuns legat de bruierea microfoanelor la eveniment.

6370 afișări
Imaginea articolului Bittman acuză ATACURI care au venit din timpul show-ului în care a făcut afirmaţii despre primarul PSD Florea: SRI să spună cine a bruiat microfoanele

Bittman, după scandalul show-ului primarului PSD Florea: SRI să spună cine a bruiat microfoanele

"O să accept în continuare. Cântăm, asta e meseria mea... şi nu numai asta. Cine vrea să bucure de Holograf poate să o facă în continuare... şi de mine vorbesc, nu vreau să îmi implic colegii în prostia asta. E o prostie".

Artistul a explicat faptul că nu crede că Sectorul 5 este cel mai sărac din Capitală: "Eu nu ştiu cum se trăieşte în Ferentari, deşi trec destul de des. Dar în Sectorul 5 se află toate instituţiile de forţă, sediile tuturor instituţiilor statului, de la Preşedinţie la Parlament, de la Catedrala Neamului la Facultatea de Medicină. Eu nu cred că în Sectorul 5 s-a găsit buba, că e cel mai sărac sector. Dimpotrivă, la ce bani se vehiculează în sectorul ăsta, eu cred că vorbim aiurea, în necunoştiinţă de cauză".

De altfel, a spus muzicianul, dedesubturile atacurilor îi scapă: "Nu ştiu de ce se leagă lucrurile. A fost un spectacol. Nu am cunoştinţă de subiect. Nu am cunoştinţă de dedesubturi. Nu sunt afiliat niciunui partid, nu fac politică. Pur şi simplu am fost unul dintre protagoniştii acestui spectacol, cel care a prezentat acest spectacol. Faptul că am prezentat un primar în mod civilizat şi nu m-am apucat să-l înjur pe scenă cred că a deranjat. Cred că o minimă decenţă ar trebui păstrată. Constat, însă, că suntem o ţară bolnavă de ură şi că, dacă nu eşti cu unii, eşti împotriva tuturor şi aşa mai departe. Cred cu tărie că boala asta a României trebuie cumva rezolvată. Şi de dumneavoastră, de mass-media, de televiziuni, şi de politicieni. Oamenii sunt tentaţi să ia partea unuia sau altuia şi începe o vrajbă generală. Asta e o prostie, până la urmă, pentru că nu o să trăim mai bine dacă Dan Bittman prezintă sau nu un spectacol, nu de-acolo vine traiul bun al unei ţări, să fim serioşi", a mai declarat Bittman pentru MEDIAFAX.

Solistul trupei Holograf a mai spus că atacurile au început încă din timpul evenimentului: "Un lucru a scăpat neobservat şi cred că merită cercetat. În timpul spectacolului, cineva a venit cu un aparat de bruiat şi a bruiat toate microfoanele din scenă, şi pe discursul primarului, şi pe alte momente. Cineva, în mod concertat, angajatul cuiva, a venit cu un aparat şi a făcut lucrurile acestea. Cred că SRI, că tot vorbim atâta de el, cât şi poliţia ar trebui să dea un răspuns... «l-am găsit pe ăsta sau nu l-am găsit» sau «nu e adevărat». Asta vă pot spune cu siguranţă, pentru că noi cu asta ne ocupăm de ani întregi şi ştim când microfoanele sunt bruiate", a mai afirmat artistul pentru MEDIAFAX.

Înapoi

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Înapoi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici