Blue Air a anulat cursele programate duminică din Bucureşti şi Bacău către 4 oraşe din Italia

Blue Air a anulat zborurile programate duminică pe rutele Bucureşti-Milano, Bucureşti-Florenţa, Bucureşti-Bologna şi Bacău-Torino, toate cu retur, ca urmare a unei noi erupţii vulcanice din Islanda şi a norului de cenuşă care traversează Europa.

77 afișări
Imaginea articolului Blue Air a anulat cursele programate duminică din Bucureşti şi Bacău către 4 oraşe din Italia

Blue Air a anulat cursele programate duminică din Bucureşti şi Bacău către Milano,Florenţa şi Torino

"Pasagerii acestor curse au la dispoziţie două opţiuni: returnarea banilor sau schimbarea datei de călătorie pentru un alt zbor Blue Air pe aceeaşi rută", se arată într-un comunicat al companiei.

De asemenea cursa Bucureşti - Viena - Bucureşti va fi efectuată cu o întârziere de aproximativ trei ore.

Norul de cenuşă vulcanică a determinat închiderea parţială a spaţiului aerian italian şi a perturbat traficul în Portugalia, Franţa şi Spania.

Vulcanul islandez Eyjafjöll a reînceput joi să elibereze în atmosferă cantităţi importante de cenuşă, după câteva zile de acalmie.

Erupţia sa a paralizat practic traficul aerian european la jumătatea lunii aprilie, când, în decurs de aproape o săptămână au fost anulate peste 100.000 de zboruri, iar peste opt milioane de pasageri au rămas blocaţi pe diferite aeroporturi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici