Boc a împărţit pachete de Paşte unor vârstnici dintr-un centru de asistenţă din Cluj-Napoca

Premierul Emil Boc a împărţit, sâmbătă, pachete de Paşte persoanelor asistate la Centrul de Îngrijire şi Asistenţă Socială din Cluj-Napoca, afirmând că acest gest este pentru el "o chestiune de suflet" şi a apreciat că solidaritatea "este cea mai importantă, mai ales în vremuri grele".

65 afișări
Imaginea articolului Boc a împărţit pachete de Paşte unor vârstnici dintr-un centru de asistenţă din Cluj-Napoca

Boc a împărţit pachete de Paşte unor vârstnici dintr-un centru de asistenţă din Cluj-Napoca (Imagine: Alex Chitu/Mediafax Foto)

Boc a afirmat că fiecare român poate să aducă un zâmbet celor nevoiaşi şi poate face, uneori, cu bani puţini, lucruri mari pentru aceştia.

"Un lucru foarte mic poate însemna foarte mult pentru cineva şi cred că fiecare dintre noi avem resortul să putem aduce un zâmbet printr-un sentiment de solidaritate şi printr-un sprijin pe care îl putem da oamenilor în fiecare zi. Apreciez că solidaritate trebuie să rămână un sentiment indiferent ce vremuri trecem, mai bune sau mai grele. În vremuri grele solidaritatea este cea mai importantă. Cu bani puţini putem face uneori lucruri mari şi putem aduce un zâmbet acolo unde el nu ar apărea", a spus Boc.

Emil Boc a intrat în fiecare salon al centrului şi a împărţit cadouri celor 110 asistaţi, constând în cozonaci, ouă roşii, iepuraşi de ciocolată, prăjituri, sucuri naturale şi fructe.

Premierul s-a întreţinut cu vârstnicii şi le-a urat acestora sănătate.

Boc a fost însoţit de primarul municipiului Cluj-Napoca, Sorin Apostu, de preşedintele Consiliului Judeţean, Alin Tişe, şi de deputatul PDL Daniel Buda.

Şeful Guvernului urmează să inaugureze, sâmbătă, şi Serviciul de Imigrări al judeţului Cluj şi să asiste, la miezul nopţii, la Slujba de Înviere care va fi oficiată la Catedrala Mitropolitană din Cluj-Napoca.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici