Boc i-a instruit pe prefecţi asupra mesajelor pozitive care trebuie transmise populaţiei

Premierul Emil Boc i-a instruit pe prefecţi, într-o videoconferinţă, asupra modului în care să furnizeze populaţiei informaţiile referitoare atât la proiectele promovate de Guvern pentru perioada imediat următoare, cât şi la legea pensiilor, explicându-le mesajele pozitive care trebuie transmise.

19 afișări
Imaginea articolului Boc i-a instruit pe prefecţi asupra mesajelor pozitive care trebuie transmise populaţiei

Boc i-a instruit pe prefecţi asupra mesajelor pozitive care trebuie transmise populaţiei (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

El a făcut referire la programul "Prima Casă", Rabla, facilităţile destinate firmelor care angajează şomeri, şomajul tehnic, cât şi la legea pensiilor, spunând prefecţilor să explice opiniei publice avantajele acestei legi, precum şi faptul că salariile şi pensiile normale nu scad.

Premierul a amintit totodată şi decizia Guvernului de a rambursa automat TVA, cu amânarea controlului, în cazul datoriilor mai mici de 10.000 lei, inclusiv pentru exportatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici