Boc: Până la urmă, toate problemele materiale ale profesorilor vor fi rezolvate

Guvernul va rezolva în final toate problemele materiale ale profesorilor, invocate în negocierile cu Ministerul Educaţiei, a declarat, miercuri, agenţiei MEDIAFAX, premierul Emil Boc.

23 afișări
Imaginea articolului Boc: Până la urmă, toate problemele materiale ale profesorilor vor fi rezolvate

Boc: Până la urmă, toate problemele materiale ale profesorilor vor fi rezolvate (Imagine: Mediafax Foto)

Întrebat dacă consideră că problemele invocate de profesori vor fi în final rezolvate, şeful Guvernului a răspuns afirmativ.

"Până la urmă, vom rezolva toate problemele materiale. Le vom rezolva", a spus Boc.

El a arătat totodată că un eventual acord încheiat între liderii sindicali şi reprezentanţii Executivului nu trebuie aprobat în şedinţă de Guvern.

Premierul Emil Boc este aşteptat, miercuri, la sediul FSLI, pentru discuţii cu sindicatele din Educaţie.

La discuţii mai participă miniştrii Dan Nica, Marian Sârbu, Gheorghe Pogea şi Ecaterina Andronescu.

Sindicatele din învăţământ decid, miercuri, dacă semnează acordul cu Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării (MECI), stabilit de reprezentaţii cadrelor didactice cu ministrul Ecaterina Andronescu, sau reiau protestele.

Decizia va fi luată în şedinţa comună a Birourilor Executive ale celor patru federaţii sindicale din învăţământ - Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ (FSLI), Federaţia "Spiru Haret", Federaţia Educaţiei Naţionale (FEN) şi Federaţia "Alma Mater".


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici