Bogdan Licu, întrebat dacă va candida pentru şefia Parchetului General: Mă gândesc serios

Bogdan Licu a declarat, marţi la sediul CSM, că nu s-a decis să îşi depună candidatura pentru funcţia de procuror general, pe care în prezent o ocupă ca interimar, însă se gândeşte foarte serios să facă acest pas.

155 afișări
Imaginea articolului Bogdan Licu, întrebat dacă va candida pentru şefia Parchetului General: Mă gândesc serios

Bogdan Licu, întrebat dacă va candida pentru şefia Parchetului General: Mă gândesc serios

„Nu suntem astăzi aici pentru depunerea unei candidaturi. Suntem să votăm noua conducere a CSM. Dar, ca să nu ocolesc întrebarea, datorită faptului să s-a deschis procedura de ocupare a acestor funcţii, mă gândesc foarte serios la acest lucru (să îşi depună candidatura pentru funcţia de şef al Parchetului General, n.r). Încă nu am luat o hotărâre, dar mă gândesc foarte serios”, a declarat Bogdan Licu, procuror interimar al Parchetului General.

Ministerul Justiţiei a declanşat, săptămâna trecută, procedura de numire a procurorilor în funcţiile de conducere pentru DNA, DIICOT şi Parchetul General.

În prezent, toate aceste structuri sunt conduse de interimari.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici